Για την Θεσσαλονίκη:
Απο το κατάστημα πωλήσεων Παστέρ 17, Θεσσαλονίκη χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή ΕΛΤΑ (πόρτα-πόρτα).

Τα έξοδα Αποστολής ανέρχονται στα: 3,65€ έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,60 €.

Δέν στέλνουμε τα δέματα με Αντικαταβολή.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) , με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου) ή παράδοση επί πεζοδρομίου στην έδρα σας και με ΚΤΕΛ (1 ημέρα και παραλαβή από έδρα πρακτορείου) . Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Για χερσαίους προορισμούς τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 3,65 € μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,60 €. Για νησιά τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 3,65 € μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,60 €. Ενδεικτικά για δέμα μέχρι 8 κιλά για χερσαίους προορισμούς τα έξοδα αποστολής ειναι 13,25 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων .

Για τα βαριά αντικείμενα ή ογκώδη δέματα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών και παράδοση επι πεζοδρομίου. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι κατόπιν συνεννόησης ανάλογα με τον όγκο για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

Τα μεσαία ογκώδη δέματα και με βάρος μέχρι 20 κιλά μπορούν να σταλούν με τα ΕΛΤΑ και παραλαβή απο το κατάστημα της περιοχή σας.

Για το εξωτερικό:

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.